Online datingregels: wat zit er in een kop – Dating InfoTips

Elke datingsite biedt u de mogelijkheid om een ​​kop voor uw profiel te posten. Dit is wat de aandacht trekt van potentiële partners terwijl ze door pagina’s met afbeeldingen en neutrale opmerkingen scrollen. Dit is het moment om op te vallen en persoonlijk te zijn. Uw kop moet in het oog springen, interesse in uw potentiële prospect ontwikkelen en nog steeds de echte jij vertegenwoordigen.

Persoonlijke koppen op de meeste sites kunnen maximaal 100 tekens bevatten en zijn net zo belangrijk als een pakkende gebruikersnaam. Het is uw kop die de eerste indruk zal geven. Een persoonlijke kop mag niet aangeven dat u een vervelende, egoïstische, dwaze of verstrooide kop bent. Als de kop afstotelijk of saai is, wees gerust, mensen zullen niet verder lezen en zullen geen contact met u opnemen.

Een persoonlijke kop bepaalt vaak het soort persoon dat u wilt ontmoeten. Als u op zoek bent naar een serieuze relatie, mag uw kop niet betekenen «zoek plezier en dartelen.»

Vermijd ter dood gebrachte uitdrukkingen evenals cutesy degenen. Avontuurlijk, uniek en geweldig zijn allemaal cliché. En clichés zijn dood gedaan. Sterker nog, ze zijn zo slecht dat de meeste mensen deze zinnen gewoon verdoezelen.

Het geheim is om een ​​beetje over jezelf op te nemen of om creatief en slim te zijn. Algemeen gemanceerde koppen die blindgangers zijn, zijn:
• «Ik ben een dame.» • «Vraag me of je kunt.» • «Het leven kan een rozenpad zijn.» • «Dichter.» • «Heerlijk zeilen.» • «Beleefd, serieus en creatief.»

De kop is het belangrijkste hulpmiddel van een online profiel – let op het goed schrijven ervan.
• Laat het mensen naar uw profiel leiden. Het zou moeten plagen en intrigeren. • Vermijd negativiteit: onthoud je van het gebruik van woorden als “nee.” • Neem woordspel op – wees creatief en snel. Alliteraties zijn leuk. •

Pittige koppen trekken de aandacht.

Een kop moet de aandacht trekken – het moet kort en bondig zijn – en opsommen waar je over gaat. Het zou hun nieuwsgierigheid moeten uitnodigen en aanpassen om uw profiel te kunnen lezen. Gebruik woordspel-interne rijm of een woordspeling.

Enkele voorbeelden kunnen zijn:
«Laten we de wind in de zeilen!» «Pakket deal-me, kids, pets!» «Geek bij dag, dichter bij nacht» «Verken de wereld met mij» «Loop naar het ritme van een nieuwe drummer» «Dubbelspel spelen»
Denk aan reclame

Onthoud hoe de pakkende frasen beelden creëren. Het concept is vergelijkbaar, hier bent u het product dat op de markt gebracht moet worden. Net zoals «rijk en romig» beelden oproept van wervelingen ijs, zo moet de kop ook een beeld oproepen van een aantrekkelijke, vriendelijke persoon.

De meest opvallende dingen na de foto is de kop. Studies tonen aan dat mannen de neiging hebben om snel te oordelen, dus de kop moet een positief beeld van je projecteren. Vrouwen kunnen er iets dieper uitzien, maar de kop is waar ze op terugkomen als ze hun beslissingen nemen.
Bedenk hoe u de profielen, afbeeldingen en koppen scant. Waar u naar op zoek bent, is waarnaar anderen op zoek zijn.