Love vs Notches:video-chat

 

Ik was verliefd. Ik heb alles voor haar gegeven. Ze is half Armeens (zoals Kardashian) en half Costa Ricaans. Een Playboy als blond met de mogelijkheid om zowel mannen als vrouwen te verleiden. We hadden de tijd van ons leven samen; beeld perfect voorstel, mooie bruiloft, geweldige huwelijksreis, geweldige seks, goede maaltijden en jaren van onvergetelijke momenten. Ik trouwde met een wild kind dat allergisch was voor gemiddeld en stond erop dat we alles anders zouden doen. We hadden alles en ze gaf me het beste geschenk van mijn leven, mijn zoon. Ik was een gelukkig man die mijn droom van het hebben van een gezin leefde. En dan… Ik viel van mijn wolk. Ik was het slachtoffer van vastgoedfraude en verloor alles. Mijn wereld stortte in. Ze zeggen dat de test van ware liefde de dieptepunten van de relatie zijn. Dit was onze eerste echte test. Na een seksloze maand van seriële gevechten, was het duidelijk dat ze me alleen maar steunde voor beter en niet voor slechter.   Op een dag ruziënde ze op weg naar huis en liet de bom vallen. Ik ben niet uit liefde met je getrouwd, Ik ben met je getrouwd voor de financiële stabiliteit die je me kunt bieden.”Ik was diepbedroefd, ik kon niet eten, slapen of spreken en het werd verschrikkelijk erger. Ze bedroog me kort daarna met een mannelijk model dat een tragische reeks gebeurtenissen veroorzaakte die het huwelijk doodde. Ik had nog nooit zoveel pijn gehad.

Ik muteerde mezelf van naïef en onschuldig naar duister en afgestompt.

Alsof ik op een sadistische missie was om zoveel mogelijk harten te breken … als reactie op de harteloze trut die de mijne brak. Het ging niet meer om een gebroken hart. Het ging over wraak tegenover het andere geslacht voor de vervormde visie van de liefde van één vrouw. Ik werd een weerspiegeling van haar gif en kon niet wachten om mijn gif uit te spugen op mijn volgende slachtoffer, wie ze ook was. M ’n privéleven ging helemaal over inkepingen op m’ n bed. Jarenlang mezelf omringen met Neanderthalers die alleen vrouwen vernederen op de meest vernederende manieren, het documenteren zonder hun medeweten en de beelden met onbegrijpelijke trots onder elkaar delen.

Mijn griezelige modus operandi was om te zien hoeveel vrouwen ik kon duperen om met me te slapen in een weekend en zorgvuldig plannen elke date om een gegarandeerde seksuele uitkomst te hebben. Ik heb ze niet alleen verleid, ik heb ze hard aan de haak geslagen en met opzet hun hart gebroken. Elke inkeping op mijn bed stond niet alleen voor een wip, maar ook voor geweldige meisjes die ik met opzet heb afgestompt. Een meisje was een eervolle studente die afstudeerde aan een prestigieuze business school. Ze was op het goede spoor tot ze mij ontmoette. Ze werd de booty call die geloofde dat ik haar vriendje was. Ik hield haar een paar jaar aan het lijntje, waardoor ze ondenkbare dingen deed. Tegen de tijd dat ik klaar was met haar, had ze geen ambitie om haar diploma te gebruiken en werd een escort/ stripper met alcohol en gokverslaving. De demon in mij kreeg zijn fixatie door zielen te vernietigen. Als een junkie die high was nadat hij zichzelf had ingespoten, voelde ik een zoete neurologische tinteling in me nadat elk meisje dat ik met succes had geneukt en gedemoniseerd.

Achteraf gezien is er niets mis met inkepingen. De oneerlijkheid in wat ik deed was mijn gebrek aan transparantie en mijn voorbedachte rade Lucifer als methodologie om hen te koppelen en te misleiden om te denken dat we meer waren dan alleen maar een [email protected] Het beste wat ik had kunnen doen nadat ik verbrand was, is de juiste tijd vrij nemen om mijn woede te herstellen en op gezondere manieren te kanaliseren. Het is niet te rechtvaardigen, maar het is de moeite waard om te zeggen dat ik enorm van mijn ex hield, tot het punt dat toen mijn hart werd gebroken, de pijn me tientallen mooie en substantiële vrouwen deed transformeren in afgestompte teven. Als je jezelf geheel of gedeeltelijk herkent van wat ik schreef, kijk dan eens goed in de spiegel en realiseer je dat je tijd binnenkort komt. Het is niet ingewikkeld, door jezelf toe te staan verliefd te worden … besef je dat je op een dag gewond zou kunnen raken. Het verzamelen van inkepingen is een lege en zielloze manier om te leven, want uiteindelijk is liefde alles. Het is leuk om zo nu en dan een onschuldig nachtje te hebben en seks te hebben. Maar uiteindelijk is er niets zinvoller dan pure liefde. Liefde beslist en ondubbelzinnig wint over inkepingen.