Leer Je Man Wild Te Maken:video-chat

 

Dus we weten allemaal dat mannen graag gepijpt worden, maar niet alle vrouwen weten hoe ze het goed moeten doen.

Is Michael Webb ‘ s laatste blowjob tips het lezen waard? Laten we dat uitzoeken.…

Na het bekijken van een boek over orale seks van de vrouwelijke variëteit (cunnilingus), moet ik zeggen dat ik nu een grote gelovige in gidsen over oraal genot. Er is echt meer werk voor nodig dan alleen een op en neer beweging.

Oké, dus hoewel er veel interessante secties in dit boek zijn waaronder gezondheid en veiligheid, diagrammen en anatomie, scheren en waxen en visuele stimulatie, het echte hart van het boek is in de technieken sectie.

Het boek bevatte 15 technieken in totaal, die variëren van voor de hand liggende tot technieken die ik nog nooit van gehoord had! Ja, Er is veel meer dan alleen maar zuigen! En als je ooit hebt willen weten hoe je deep throat of ooit te bang om te proberen, zul je dit waarderen in de geavanceerde technieken sectie, hoewel het leuk zou zijn geweest als het ging in een beetje meer details.

Ook heb ik echt genoten van de sectie over “building anticipation” die mannen helpt een krachtiger en bevredigend orgasme te hebben. En het was leuk om te zien dat het hele probleem met “het omhoog krijgen” probleem werd opgelost met een aantal zeer indrukwekkende ideeën ook!

Echter, waarschijnlijk het beste aan het boek was dat de locaties, posities en nieuwe sensaties secties echt helpen om te komen met uw eigen ideeën en manieren om fellatio op te peppen en het spannend te houden omdat het bijna altijd hetzelfde is.

Waren er down points? Ervoor. Ik vond veel van de andere secties een beetje saai en een beetje saai. Ik bedoel, sommige waren interessant, zoals de gezondheid en veiligheid, maar ik vond mezelf vaak stiekem een piek in de technieken sectie alvorens terug te komen en het weer goed te lezen.

Toch denk ik nog steeds dat Blow by Blow een must is voor vrouwen. Dus als je vermoedt dat je man niet veel van oraal plezier geniet, ben je nieuw in dit alles of een beetje bang, of zelfs als je hem gewoon een out of this world experience wilt geven, dan is dit boek perfect voor je! Twee grote duimen omhoog!