Is zij het echt? :video-chat

Ik ben er meer dan eens geweest.

Ze is schijnbaar de projectie van je diepste dromen en fantasieën. The Disney like girl next door of naar welk soort vrouw je ook hunkert. Je wint haar voor je, het ene leidt tot het andere en boem, je hebt een serieuze relatie. Tijdens de roze periode denk je dat het niet beter kon en dat ze alles is wat je ooit wilde. Je volgt de koers naïef. Verblind door bedwelmende liefde, zie je de tsunami niet jouw kant op komen. Ze probeert haar ware kleuren te onderdrukken, maar omdat je oxytocine (liefdeshormoon) langzaam maand na maand vervaagt, begin je de gebreken op te merken. Eerst denk je dat de voors zwaarder wegen dan de nadelen, dat ondanks de gebreken ze je tijd waard is. Blijf op koers en blijf de maanden noteren. In het tweede jaar, begin je te denken dat het niet meer is wat het was, maar de gedachte om opnieuw te beginnen houdt je in de relatie. Nog een paar weken gaan voorbij en je ziet plotseling donkere en verontrustende persoonlijkheidskenmerken. Je houdt je mond en denkt dat het gewoon een fase is die voorbij gaat. De gebreken blijven opduiken, je zoekt online naar advies en helpt alleen om uiteindelijk te realiseren dat ze niet de persoon is die je dacht en lijdt aan een soort persoonlijkheidsstoornis. Je voelt je verward en bedrogen. Ze is mysterieus onherkenbaar. Wat is er in de relatie veranderd om haar zo te maken?! Is zij het echt?!”

Dus wat is de deal als je denkt dat je de ene hebt gevonden en ze Jekyll en Hyde op je los laat? Het antwoord is vrij eenvoudig; verblind door liefde (en Tijdelijk het verliezen van je logica) deed je geen significante inspanning om haar verleden te onderzoeken. Te gretig om dingen te laten werken en extatisch op het idee om eindelijk een meisje te hebben die echt in je geïnteresseerd is, vergat je een beetje in haar geschiedenis van geestelijke gezondheid te kijken. Het begrijpen van haar verleden en de ontberingen die ze heeft meegemaakt kan heel nuttig zijn om te bepalen wie ze werkelijk is. Ook zo belangrijk zijn gele en rode vlaggen die je kunt zien aan het begin van de relatie.

Hier zijn de mogelijke waarschuwingssignalen die u helpen om onderliggende geestesziekte op te sporen in uw partner vroeg op:

Ze gebruikt het woord”liefde” heel snel, binnen de eerste dates. Echte liefde is iets dat je ontwikkelt en niet binnen een week gebeurt. Ze verbleekt de lijn tussen lust en liefde. Het Laatste verwarren met het eerste.
Ze maakt haar ex-vriendjes of ex-echtgenoten de slechtste mensen ter wereld. De waarheid is dat elke man die getrouwd was met een vrouw met mentale problemen genoeg redenen had om boos of boos te zijn.

Ze heeft het moeilijk om complimenten te krijgen. Diep van binnen voelt ze zich onbemind en gebrekkig.
Ze kan zich niet verontschuldigen of de schuld op zich nemen. Ze heeft moeite om verantwoordelijkheid te nemen voor haar fouten en haar daden.
Ze kan erg humeurig zijn en je onderwerpen aan periodieke uitbarstingen van woede en woede. En als een lichtschakelaar, zal ze weer verrukkelijk worden.
Ze gebruikt seksualiteit niet alleen als een uitlaatklep voor extase, maar meer als een instrument om je te controleren en veilig te stellen. Ze ziet seksualiteit als een middel om te manipuleren en macht te krijgen.

Ze deelt details van haar promiscue verleden. Vrouwen die promiscue zijn of waren doen dat vaak om een emotionele leegte te vullen.
Ze had seks met je op de eerste of tweede date. Hoewel het ideaal zou kunnen klinken voor de meeste mannen, vrouwen met geestelijke gezondheid problemen vaak doen dat om controle over u te krijgen vroeg op.
Ze koopt Cadeaus voor je aan het begin van de relatie. Het is weer een vorm van proberen je aandacht te trekken en je te beheersen.
Ze toont overdreven jaloezie. Ook bekend als jaloersheid met waanideeën, kan ze zich zelfs voorstellen dat je ontrouw bent als je dat niet bent.
Ze drinkt vaak of gebruikt drugs als middel om te ontsnappen aan de realiteit van de emotionele pijn die ze verbergt.
Ze zegt al vroeg dingen tegen je die geen enkele vrouw je eerder heeft verteld. Hoewel je een speciaal persoon bent, zal elke vrouw met een evenwichtige geestelijke gezondheid je niet overspoelen met de woorden die je al je hele leven wil horen binnen de eerste week van het kennen van je.
Ze is vaak slachtoffer van zichzelf als ze over het verleden praat. Bijvoorbeeld zou ze iets kunnen zeggen als: “ik weet niet wat het is over mij, Ik heb het slechtste geluk en elke man die ik heb gehad heeft me bedrogen”. Haar ex-echtgenoten hebben haar misschien wel of niet bedrogen, maar misschien heeft ze hen bedrogen en heeft ze een vertekend beeld van het verleden. Pas op voor vrouwen die altijd beweren slachtoffer te zijn.

Gewapend met deze kennis. Je moet nu beter uitgerust (en niet zo naïef) zijn om haar ware kleuren te identificeren. Vergeet niet dat goede vrouwen, hoewel een minderheid, bestaan. Het is niet slecht om vanaf het begin een paar bedenkingen te hebben. Het is normaal om je hart te beschermen. Vertrouwen moet verdiend worden, niet goedkoop als snoep. Je hoeft niet te laten zien dat je op wacht staat. Als ze merkt dat je gereserveerd bent, zeg haar dan dat het niets persoonlijks is. Dat je gekwetst bent in het verleden en je beschermt gewoon je meest waardevolle bezit, je hart.