Hou hem voor altijd aan je toegewijd:video-chat

 

Miljoenen vrouwen zijn op zoek naar een oplossing die hun relaties vooruit helpt en in de toekomst naar het huwelijk. Ze hebben het gevoel dat ze vastzitten of in een impasse zitten in hun relatie.

Vaak denken vrouwen dat dit gebeurt door iets wat ze gedaan hebben of omdat er iets mis is met hen.

Om de een of andere reden kunnen mannen niet verklaren wat er in hen gebeurt. De meeste vrouwen weten niet wat ze moeten doen of hoe ze zich moeten openstellen. Dit kan een zeer pijnlijke en ontmoedigende situatie zijn om in te zitten. Ze weten niet wat ze moeten doen en zijn gefrustreerd door het gebrek aan communicatie.

Het is één ding als een jongen waar je een tijdje mee uitging zich van je verwijdert. Dat is verontrustend … maar niet zoveel als dat je jaren met haar hebt gedate en hij zal zich nog steeds niet aan haar binden. Dit is zeer pijnlijk na haar jarenlange toewijding aan hem. Ze kijkt in de spiegel en zegt: “Wat is er mis met mij?”, “Wat heb ik gedaan?”of” hoe kan ik dit oplossen?”Het is moeilijk om die vragen te beantwoorden.

Je wilt niet opdringerig of manipulatief zijn. Dat kan hem nog sneller wegduwen.

Luisteren. Velen van ons hebben in deze situatie gezeten. Het is eigenlijk best gênant als je geen man aan je kunt binden. Soms voel je je alsof je zijn liefde of een gezonde relatie niet waard bent.

Er zijn altijd herinneringen … zoals je vrienden die vragen wanneer je gaat trouwen of waarom je nog niet getrouwd bent na al die jaren van daten. Vrouwen hebben de neiging te voelen alsof zij degenen zijn die alle moeite in de relatie steken en willen weten hoe ze hem te laten bijdragen.   Het voelt niet goed als je het gevoel hebt dat je al het werk doet.

Kom op. We willen ze niet naar het altaar slepen. We willen geen ultimatums of dreigementen om te vertrekken. Die opties komen meestal niet uit in een succesvol huwelijk. Dat is niet wat de meeste vrouwen willen doen.

Stop met tijd te verspillen door je af te vragen wat je hieraan moet doen. Hou je kin omhoog. Het is niet jouw schuld! Je moet wat actie ondernemen als je echt serieus bent om je relatie vooruit te helpen.