Een datinglocatie en -activiteit selecteren

Veel gelegenheden, daten is hetzelfde als eigendom: locatie, locatie, locatie! De behoefte aan een huis hangt meer af van de buurt van het huis in vergelijking met het huis zelf. Evenzo om te daten? kunnen alleen net zo zijn als de instelling. Helaas is er geen ‘one-size fits all’-datumlocatie of -activiteit. Bij het selecteren van de positie van de datum moet je nadenken over de details, net zoals je afspraakjes interesses en hoe lang jullie elkaar hebben gekend.

Geen experimenten op vroege datums

Een paar daarvan zijn al een tijdje samen, het kan leuk zijn om nieuwe plekken uit te proberen, zoals een net geopend Indiaas-eten-restaurant. Het is omdat een langdurig stel misschien al op vele datums naar de gebruikelijke plaatsen is gegaan. Nieuwe en onbekende plaatsen houden uw data interessant.

Hoewel daters elkaar blijven begrijpen, werkt het echt op de andere manier. Nieuwe daters kunnen het zich niet veroorloven om een ​​slechte ervaring te riskeren. Omdat het risico ertoe bijdraagt ​​dat de datum interessant is voor elk langdurig stel, dreigt hetzelfde risico de kans dat zelfs een nieuw huwelijkspartij een nieuwe datum krijgt.

Stel je bijvoorbeeld eens voor dat het zien van een nieuw restaurant en het ontdekken van de diensten vreselijk zijn. Laten we zeggen dat de ober een glas of twee op uw date heeft gemorst ?! Een langdurig stel kan dit misschien gewoon uitlachen. Als dit echter als de eerste datum klinkt, is uw datum hoogstwaarschijnlijk van streek en wenst u naar huis te gaan.

Blijf weg van de klassiekers

Dat oude datum-en-een-film-soort is verdwenen – en saai. Als u dit suggereert, verschijnt u niet origineel en lui voor uw date. Dit is vooral belangrijk en geldt voor vroege datums of eerste data. Wat u moet doen, is een gebied en activiteit bekijken dat creatief en origineel is. Je moet iets interessants overwegen om te voltooien, dus je date zal de datum lang genoeg in overweging willen nemen om te ontdekken hoe interessant je bent.

Kies de interesses van uw date

Wanneer je ergens over nadenkt om te bezoeken, moet je nadenken over wat je date leuk vindt om te doen. Het is duidelijk dat het beter gaat als je date geniet van het spel dat je doet. Of het nu gaat om activiteiten en locaties waar je je date draagt, je date zal individuele gevoelens van desinteresse aan je overdragen. Heel eenvoudig, als de locatie of activiteit saai is voor je date, zal je date denken dat je saai bent.

Je hoeft niet iets te selecteren dat je date vooral zegt dat hij of zij leuk vindt. In plaats daarvan kunt u een soort van iets kiezen dat zij of hij leuk vindt. Eigenlijk is het het beste om iets te selecteren waarvan je date je niet in het bijzonder heeft laten weten, omdat je er creatiever uit zult zien. Bijvoorbeeld, het kennen van je date is echt een Jet Li fan, dan kun je een weight date voorstellen voor een vechtsporten techinques. Of als u weet dat uw date online graag naar films kijkt, kunt u in een filmstudio een wegingsdatum voorstellen.

Locatie, locatie, locatie

Maak gebruik van de bovenstaande ideeën om een ​​geweldige locatie en activiteit voor de datum te selecteren. Focus op de manier waarop uw date reageert op de activiteit en plaatsing. Let niet alleen op wat uw date-toestanden ook zeker zullen maken om lichaamsbewegingen te zien. Als uw date verveeld of ongeïnteresseerd lijkt, stop dan eerder met uw werk en verplaats de datum alleen langzaam naar een andere locatie en begin een geheel nieuwe activiteit of maak de datum vroegtijdig af. Onthoud dat het het beste is om de datum vroeg af te werken en een andere datum een ​​andere keer door te gaan dan om een ​​slechte datum te blijven gebruiken en de kans op een andere te verpesten. Veel succes!