Hoe voelt het om emotioneel niet beschikbaar te zijn?

Dating InfoTips Hoewel het moeilijk is voor de persoon die valt voor mensen die emotioneel niet beschikbaar zijn, is het vanuit hun oogpunt nog moeilijker. Het is waarschijnlijk dat je ze niet zult veranderen of dat ze niet alleen voor jou zullen worden behandeld, maar het is belangrijk om te begrijpen dat de meeste van deze mensen niet zo handelen om je pijn te doen of om te krijgen wat ze willen van jou .

In plaats daarvan zijn deze individuen vaak diepgewond geraakt en vinden het bijna onmogelijk om contact te maken met andere mensen. U vindt meer informatie over het herkennen van een persoon die emotioneel niet beschikbaar is op onze site, maar dit artikel gaat over hoe deze mensen omgaan met hun omgeving. Onthoud dat deze kenmerken gegeneraliseerd zijn naar deze groep individuen, dus niet iedereen zal de dingen op dezelfde manier ervaren.

1. Hoewel open voor andere mensen die hun gevoelens of ideeën delen, is het gewoon te moeilijk om iets te openen en te delen. Hierdoor kan te veel worden blootgesteld en de kans op letsel toenemen. Hoewel je weet dat het gekwetst zijn in een relatie normaal en natuurlijk is, zetten mensen die emotioneel niet beschikbaar zijn, muren en barrières op om te voorkomen dat dit ooit weer gebeurt.

2. Soms kan een knuffel van een vreemde een nachtmerrie zijn voor iemand die moeite heeft met het delen van zijn emoties.
3. Lange gesprekken met mensen zijn emotioneel uitputtend en moeilijk.

4. Als je naar een trieste film gaat, huilt iedereen. Het is erg moeilijk voor dit individu om empathie te ervaren en contact te maken met de personages op het scherm.

5. Daten is iets dat koste wat het kost vermeden moet worden, maar fysieke behoeften worden vervuld met ‘vrienden met voordelen’. ‘En zelfs in dat geval is het vriendschapsgedeelte moeilijk te handhaven.

6. In een crisis zijn deze individuen gemakkelijk in staat om het feit en de realiteit te scheiden van het emotionele deel van het geheel. Ze zijn geweldig in een crisis, maar raken niet gehecht aan Superman omdat hij verdwijnt als de crisis voorbij is.

7. Helaas, elke vorm van emotionele weergave maakt deze mensen erg ongemakkelijk. Ze weten niet precies hoe ze iemand moeten troosten die huilt en kunnen niet achterhalen wat je bedoelt als je over de relatie wilt praten. ’

8. Het is bijna onmogelijk om mensen te begrijpen die naar hun hart luisteren. In feite zijn mensen die emotioneel niet beschikbaar zijn, niet zeker dat ze ooit van hun hart hebben gehoord.

9. Als tranen een mogelijkheid lijken te zijn, dan is onmiddellijk vertrek het best mogelijke middel. Als verlaten niet mogelijk is, is het veranderen van het onderwerp de volgende keuze.
10. Het is onmogelijk om gevoelens van deze individuen te trekken, omdat ze zo ver begraven zijn dat zelfs zij niet weten dat ze bestaan.