6 punten die ik me realiseerde Tijdens jaarlijks van eerste dagen

 

1. Gesprekken zijn belangrijker dan gebeitelde functies. Dating in Los Angeles biedt een behoorlijk aantal slashers “(artiest / model, muzikant / acteur, acteur / server) en veel mensen die toch afhankelijk zijn van hun visuele uiterlijk van de middelbare school om inhoudelijk te verplaatsen dialogen. Al snel werd duidelijk dat ik er de voorkeur aan gaf met de intelligente, slimme man weg te gaan dan de gebruikelijke hete. Illinois beschouwt de hoofden binnen het lichaam, anyday.

2. Een echte vrouw zijn met een geweldige baan is polariserend. Maar het verdrijft de slechteriken die zenuwachtig zijn van je succes en brengt de goede naar binnen.

3. Het is prima om ergens afstand van te nemen en hier misschien niet voor te verontschuldigen.

Het klopt dat de enorme kritiek op online daters – zowel mannen als vrouwen – is dat ze te kort zijn en zich concentreren op fysieke looks. Hoewel het heel eenvoudig is om mensen af ​​te maken in een app, is het ook gemakkelijk om veel tijd te verspillen met het daten van mensen waar je niet bent. Ik ging met veel mannen die angstig of zelfbewust online leken te geloven dat ze misschien echt uitstekende jongens waren met wie ik persoonlijk had geklikt. Echter, zodra we elkaar ontmoetten, was ik meestal verveeld tot tranen toe. Als je je toch verplicht voelt om ze een kans te geven, hebben we geen van beiden een gunste gedaan.

4. Er is niet zo’n factor als alleen maar vrienden worden.

Na op een date te zijn gestapt waar amoureuze fascinatie tot stand kwam, maar de man schijnbaar interessant of trendy was, vatten vrienden vaak op, Nou, misschien kunnen jullie maatjes zijn! Nee. Dat gebeurde nooit – en dat is goed! Heb genoeg vrienden. Over jezelf praten is vermoeiend. Ik geef er de voorkeur aan vragen te stellen en te luisteren. Je keer op keer je eigen loopbaan beschrijven, voelt meer als een interview dan een leuk avondje uit in de stad.

6. In het geval je niet kunt lachen, gooi gewoon de handdoek in de ring.

Ik heb een afspraakje gehad met iemand in een schemerige bar in West Los Angeles. Toen ik eenmaal kwam, glipte hij uit het hokje en we liepen naar de bar om een ​​drankje te bestellen. Ik was aangenaam verrast dat hij langer was dan ik had verwacht en eigenlijk alleen een beetje leuker.

Dat gebeurt nooit! Twintig minuten na ons gesprek, waarin zaken als hoe hij het weer in Santa Monica opmerkt en wat zijn rijstijl om te werken is, behandelde, kregen we allebei teksten van andere bedragen die verklaarden: “Hé. Waar ben je? “Mortified dat hij aan het praten was – met de verkeerde dame, John Doe raakte erg overstuur en nam amper afscheid terwijl hij wegreed. Ik lachte hysterisch en waardeerde de ouderwetse Fashioned dat hij me had gekocht. Weken later, nadat ik mijn huidige vriend dit verhaal had verteld, lachte hij zijn kont af. Relatie is ongebruikelijk. Het is het beste om er echt een gevoel voor humor over te hebben.