Raffinement, Elegantie en Uitgaven –

Dating InfoTips Mannen vragen je misschien niet om een ​​eerste of tweede date omdat ze denken dat ze je niet kunnen betalen en je misschien niet blijven achtervolgen omdat ze denken dat ze zich niet kunnen meten.
Wat betekent dat in vredesnaam?
Vandaag, waar veel vrouwen zijn opgestaan ​​door het Amerikaanse bedrijfsleven en hoogbetaalde banen hebben of hun eigen bedrijf hebben opgericht, hebben ze misschien geen ‘behoefte’ aan een man om voor haar te zorgen. Helaas, terwijl ze zijn inkomen niet nodig heeft om de levensstijl te behouden waaraan ze gewend is geraakt, kan het voor de man ontmoedigend zijn om haar dure smaak te evalueren en zich te realiseren dat hij het gewoon niet bij kan houden.

Sommige vrouwen praten over dure smaak, omdat het hen helpt de mannen die hun levensstijl NIET KUNNEN onderhouden, te verdelgen, maar anderen weten echt niet dat het zelfs gebeurt.

Ben je op een eerste date geweest die goed leek te gaan en heb je daarna nooit meer gebeld? Plots begin je te twijfelen aan je vermogen om de chemie te meten tussen jezelf en een andere persoon. Het lijkt niet logisch dat er wat vonken waren, je had dezelfde interesses, lachte om dezelfde grappen maar. . . geen terugbellen.

Terwijl u die datums evalueert, denkt u na over de opmerkingen die u heeft gemaakt over de drankjes die u leuk vindt (champagne?), De sieraden die u droeg (diamanten?), De namen die u liet vallen tijdens het gesprek of de plaatsen die u hebt bezocht of vacationed. Het kunnen interessante en leuke verhalen zijn, maar ze wijzen ook op een levensstijl die misschien niet dezelfde is als de zijne.

Misschien maakt het je niet uit dat hij een accountant is bij een groot bedrijf en tevreden is met zijn huidige salaris, omdat je op zoek bent naar een partner die aan andere behoeften kan voldoen. Je hebt de salarisbehoefte allemaal zelf gehaald.

Denk nu eens na over hoe dat kan voelen voor iemand die gewend is om degene te zijn die meer van het geld (of het meeste geld) verdient en hoe hij concurreert met uw financiële succes.
Voordat je namen laat vallen, dure maaltijden of drankjes bestelt of praat over je recente vakantie in Vail Colorado, waar je hebt geskied met het Amerikaanse Olympische team, wil je misschien dat hij je beter leert kennen. Dit soort informatie wordt zoveel gemakkelijker ingeslikt nadat hij de echte jij heeft leren kennen en zijn ongemak kan meten aan de mate waarin hij de echte jij echt leuk vindt.