Online Dating Regels: Echt zijn

Dating InfoTips Het ontwikkelen van een online datingprofiel heeft alles te maken met weten hoe je de «Echte Jij» moet voorstellen aan potentiële vrijers. Om dat te doen, moet je jezelf goed kennen. Er mogen geen lagen of verborgen componenten zijn. Zou je niet boos zijn als je een online profiel leest en de persoon ontmoet die heel anders bleek te zijn dan wat zijn profiel zei? Het gebeurt constant.

Dus, als je serieus over daten en succesvol wilt zijn, moet je het weerstaan ​​om een ​​sprookje te schrijven of te leven. Het vervaardigen van incidenten of verhalen mag NOOIT gebeuren.

Als je echt dicht bij een man probeert te komen, zul je niet in staat zijn om een ​​leugen voort te zetten, hoe klein ook, voor altijd.

Wees eerlijk tegen jezelf – net zoals je achterdochtig en op je hoede bent voor mensen, zo zijn ook de mensen die online dating proberen. Tegenstrijdigheden zijn onnodig en zeer negatief. Je zult het ermee eens zijn dat «we zijn wat we zijn» en niet door alleen woorden te gebruiken in glamoureuze vrouwen of een avontuurlijk iemand veranderen.

Witte leugens en tegenstellingen zijn garanties om gedumpt te worden. Zodra een persoon zich realiseert dat ze je niet kunnen vertrouwen, zullen ze sturen. Niet alleen dat, maar uw reputatie in de online community zal zich als een lopend vuurtje verspreiden.

Een ding dat cruciaal is, is dat «we moeten leven met onszelf en gelukkig zijn». Dus, het is het beste om bij een persoon te zijn die je accepteert zoals je bent en niet verwacht dat je zal veranderen. Wees niet bang om te zeggen: “Ik hou niet van spelen / of mooie kleren zijn geen ME / of ik hou van ballonvaarten.”

Relaties werken alleen wanneer een man en vrouw het leven leiden van twee verschillende individuen en toch obligaties, liefde en gemeenschappelijke interesses delen. Er moet persoonlijke ruimte en vrijheid zijn in een relatie of mensen worden overweldigd door de nabijheid. Heb je eigen leven, je eigen interesses en je eigen vrienden. Zoek naar een partner die het best bij u past. Ze zijn misschien niet fantastisch, maar hebben wel een gevoel voor humor, zorgen voor de kleine dingen in het leven en waarderen je.

Neem de tijd en probeer de profielen en ervaringen van andere mensen te doorzoeken. Je krijgt een goed beeld van wat werkt en wat niet. Ik suggereer niet dat je het profielwoord van iemand anders voor woord kopieert, maar je kunt ideeën krijgen over goede frases en het type informatie dat ze bevatten.
Lees vervolgens profielen door die zijn gepost door het andere geslacht en maak een lijst met wat u aanspreekt.

Krijg inzicht in waar ze naar op zoek zijn (afgezien van de voor de hand liggende fysieke kenmerken), en u zult enkele aspecten in uw profiel kunnen opnemen-zorg ervoor dat ze betrekking hebben op wie u bent en niet op een idee van u in uw verbeelding . Ga er echter niet overheen – als u zegt dat u graag voor de tv zit en alle soorten sport bekijkt terwijl u een kant-en-klare maaltijd eet met een paar blikjes bier, zult u waarschijnlijk een geschikte man vinden, maar misschien heeft het geen zalig leven!

Wees specifiek over je levensstijl en interesses. In plaats van een lijst met hobby’s te geven, geef je specifieke voorbeelden – ik ben door de Andes getrokken, of door de Florida Keys gevaren, of samen met mijn broer een klassieke auto in onze garage gebouwd. Bijzonderheden over verfwoordbeelden van de ‘ware jij’. »
Wees positief, energiek, ruimdenkend en een gever. Wees nooit een deurmat en laat mensen je duwen.