Stop met vallen voor Mr of Mrs WRONG

Dating InfoTips Heb je weleens het gevoel dat je een bulls-eye over je voorhoofd hebt geplakt met de woorden «Ready to Get Hurt» gestempeld in grote rode letters?

Dat zou alleen die gevoelens kunnen beschrijven die je hebt als je je voor de 10e keer realiseert dat je nog een keer voor de verkeerde persoon bent gevallen. Het wordt tijd dat je tot het besef komt dat je de kracht hebt om de persoon te kiezen die je wilt in je leven en niet andersom. Vaak voelen vrouwen dat de mannen alle macht hebben en als je met mannen praat, voelen ze dat het de vrouwen zijn met de kracht. Geloof het of niet – het is ALLEBEI!

Of men kan nee zeggen en een ontluikende romance in zijn sporen stoppen; het duurt echt twee tot tango. Het is dus belangrijk om je ogen open te houden en rond te kijken als je ja zegt tegen één persoon en nee tegen een ander. Te veel artikelen zullen je vertellen dat het is hoe je je kleedt, of je goed in gesprek bent of je lichaamstype dat je de persoon van je dromen zal bezorgen. In werkelijkheid is het de persoon die onder je huid leeft die bepaalt hoe blij of ongelukkig je bent in een relatie gebaseerd op zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

Laten we beginnen met je bewustzijn van jezelf.

Bekijk de verkeerde relaties in je leven en bepaal of er een patroon is. Ben je bang om alleen te zijn, dus val je voor de eerste persoon? Denk je dat je een bepaald «type» hebt en mensen over het hoofd ziet die niet in de mal passen? Ben je bang om emotioneel intiem te zijn, dus kies je de persoon die je kunt WETEN niet en dan heb je niks om je zorgen over te maken?

Als je eenmaal kunt bepalen wat er zich in je hoofd afspeelt, kun je een gedragspatroon beginnen te zien. Of je het nu wilt toegeven of niet, je vrienden hebben waarschijnlijk het antwoord op je vragen. Ze kijken naar je zonder de emotionele bagage die je ronddraagt ​​(ze hebben hun eigen bagage, maar het interfereert niet met hun beoordeling van jou). Ze zien wat je doet en zegt, maar zijn meestal te vriendelijk om een ​​vermelding te maken tenzij je het vraagt. Het is tijd om te vragen!

Wees voorbereid om nederig te zijn en te accepteren wat ze zeggen. U hoeft niet te reageren, maar u moet het allemaal opnemen en beginnen te verwerken hoe zij u zien. Want dat is precies hoe uw potentiële nieuwe SO u ook zal zien. Accepteer het feit dat je niet perfect bent maar met je vrienden help je sommige van die fouten te zien en ze te veranderen.

Dit zijn dezelfde factoren die meespelen in je zelfbeeld.

Dit is hoe je jezelf ziet, niet per se hoe anderen je zien. Het is tijd om ze allebei hetzelfde te maken. Door feedback te krijgen van anderen die eerlijk zijn, kun je de verschillen leren tussen hoe je denkt dat je bent in het openbaar en hoe je echt bent. Ze moeten zoveel mogelijk op één lijn liggen om je zelfvertrouwen te verbeteren.

Wanneer je weet wie je bent, hoe je naar anderen kijkt en wat je wilt, zul je meer vertrouwen hebben om er achteraan te gaan en het je eigen te maken. Dit is gewoon een andere naam voor zelfvertrouwen.
Je bent vrij om NIET de persoon te kiezen die moeite heeft om te verbinden, die gemakkelijk boos wordt, die emotioneel onvolwassen is of nog niet echt de adolescentie heeft verlaten.
Dit is JOUW tijd in je leven en je tijd om de beste te zijn die je kunt zijn!