Online datingregels: haal het profiel recht Dating InfoTips

De kop trekt je naar binnen en het profiel vormt de basis van je dateringssucces. Je profiel vertelt je dat er vooruitzichten zijn op je kenmerken, wat je zoekt en wat voor soort persoon je bent. Basisinformatie omvat: uiterlijk, interesses, leeftijd, beroep, hobby’s, sympathieën, antipathieën, enz. Dit is de basis voor het bepalen van compatibiliteit. Maar het is ook wat je onderscheidt van de andere ontelbare mensen die op zoek zijn naar hetzelfde. Profiteer van uw profielvastgoed en markeer belangrijke elementen over uzelf die anderen helpen de echte jij te leren kennen.

Mensen willen weten over je passies – maar niet in het formaat van de lijst. Geef uw lezers een idee van wat u zoekt, zonder het te ongecompliceerd te laten klinken. En voordat je je profiel publiceert, moet je je profiel beoordelen en een vriend of familielid vragen om het door te lezen en hun eerlijke mening te krijgen.

De meeste sites vragen om informatie over leeftijd, lengte, etniciteit, religie, oogkleur, haarkleur, beroep, opleiding, voorkeur voor roken, favoriete hobby’s, een beschrijving van je persoonlijkheid, wat je zoekt in een man of vrouw, of je zijn op zoek naar een oorzakelijk verband, een vriendschap, een korte-termijn-relatie, langdurige romantiek of huwelijk, wat belangrijk voor u is in een persoon, uw waardesysteem, overtuigingen, specifieke voorkeuren en meer.

Om succesvol te zijn in de liefde, moet het profiel je in het beste licht vertegenwoordigen en geven de aanbidders een glimp op of een idee van wat je aanzet en hoe je je kunt winnen. Schrijf alsof je in gesprek bent met iemand. Stel je voor dat je aan een tafel zit en een heel interessant persoon vertelt over jezelf.
Een profiel is meestal 200-250 woorden. Schrijf ongeveer 150 – 200 woorden over jezelf en ongeveer 50 – 100 woorden kunnen worden gewijd aan het beschrijven van het soort persoon dat je zoekt.

Vergeet niet om op te nemen:

Persoonlijke gegevens – Waar u woont, of u open staat voor het wijzigen van uw woonplaats en waar u hebt gereisd, moet worden opgenomen.

Bespreek uw beroep – loopbaangeschiedenis en toekomst.

Praat over ervaringen en relaties uit het verleden. Praat over kinderen als je ze hebt. Vermeld of u hoopt

kinderen te krijgen of niet wilt.

Vertel de waarheid – In het geval u een ernstig gezondheidsprobleem heeft, moet u erover schrijven. Mensen houden zelden van verrassingen.

Uw persoonlijke achtergrond – u moet ook alle religieuze of politieke voorkeuren vermelden die u mogelijk

heeft.

Het soort relatie dat je wilt – noem wat voor soort relatie je zoekt – op lange termijn of op korte termijn.
ONTHOUDEN

 1. * Lieg of verzin verhalen of scenario’s. Je bent uiteindelijk ontdekt en dat vernietigt vertrouwen.
 2. * Verberg geen feiten over je leeftijd, kinderen, lengte, carrière.
 3. * Weef een verhaal om je feit te bewijzen. In plaats van je grappige te zeggen, vertel een realistisch incident over
 4. een ervaring.
 5. * Schrijf voor de persoon die leest, niet voor jezelf.
 6. * Wees niet oppervlakkig. Je wilt niet dat iemand oppervlakkig is en ook niemand anders.
 7. * Vermijd bijvoeglijke naamwoorden die waardeloos en te veel gebruikt worden.
 8. * Gebruik geen clichés. Iedereen doet dat – je wilt jezelf onderscheiden van anderen.
 9. * Vermeld uw adres, telefoonnummer, gemeenschappelijke gebieden waar u naar toe gaat, vitale statistieken, financiële gegevens, waar u werkt of waar u werkt niet.
  Als u twijfelt, vraag dan hulp. De meeste sites bieden professioneel profiel schrijven en beoordelen. Probeer anders en aantrekkelijk te zijn.