Online datingregels: welke foto’s boek je

Dating InfoTips Als je je profiel bij elkaar zet, is het belangrijk om op de details te letten. Zaken als je kop, foto en opmerkingen in je profiel kunnen het verschil maken tussen iemand die je benadert en iemand die je voorbij loopt. Een foto zegt echt duizend woorden. Een enkele foto kan iemand meer vertellen dan alleen hoe je eruit ziet. Ze kunnen ook iemand vertellen over je recreatieve keuzes, je keuze in koffiehuizen en zelfs een beetje over je zelfvertrouwen.

Hier zijn een paar tips om uw online foto zo goed mogelijk te maken:

* Als je geen geschikte recente foto’s hebt, ga dan uit met vrienden. Ontspan en heb plezier. Zorg dat je vrienden veel foto’s van je maken. Hopelijk krijg je er tenminste een die je graag plaatst.
* Als je een foto van jezelf hebt in een sociale omgeving, gebruik die dan. Het geeft een betere indruk dan wanneer u thuis op uw bank zit.

* Kijk voor het identificeren van ori├źntatiepunten in uw foto’s. Als je routinematig op het lokale parcours gaat fietsen en een foto van jezelf en fiets op dat pad plaatst, is het onveilig om op je profiel te plaatsen. Je mag jezelf openstellen voor een stalker.

* Plaats geen foto’s van jezelf die er ongelukkig, dronken, overhangend, eenzaam of op een slechte haardag uitzien!

* Vermijd dure accessoires voor uw foto. Het verzendt een onderhoudssignaal.

* Als u meerdere foto’s wilt plaatsen, zorg er dan voor dat ze gevarieerd en interessant zijn.

* Vermijd meerdere foto’s die tegelijkertijd worden gemaakt. Gebruik het niet als een gelegenheid om op zes verschillende manieren te demonstreren hoe aantrekkelijk u bent. Het moet een gelegenheid zijn om te laten zien dat je een interessant leven hebt.

* Het is prima om van tijd tot tijd je foto te veranderen als je betere foto’s maakt, of als ze meer dan een jaar oud worden.

* Zelfs als een foto een professionele foto is, maakt deze er toch casual uit. Draag nooit high fashion kleding of accessoires. Dit is de tijd die informeel meer spreekt dan professioneel.

* Uw foto zou u nauwkeurig moeten vertegenwoordigen zoals u vandaag bent. Als u bijvoorbeeld meer dan 10 kilo kwijt bent of bent opgedaan, moet u de foto vervangen door een die accuraat is. Niets schreeuwt wanhopiger sneller dan een vrouw die een foto van zichzelf plaatst die 10 jaar jonger is dan zij, of een man die 20 pond dunner is.

Dating-sites geven u vaak richtlijnen voor uw foto’s. Zorg ervoor dat u deze leest en hieraan voldoet, anders meldt u zich mogelijk aan het management. Vaak vragen ze dat je centraal staat op de foto en meestal de enige daarin. De foto moet helder en actueel zijn.
Zorg ervoor dat uw foto:
* een van jullie die lacht * laat je ogen duidelijk zien * vertegenwoordigt de echte jij.

NIET DOEN:
* Plaats foto’s in schrale, strakke kleding.
* Gebruik zware make-up.
* Alleen een donkere bril dragen.
Vergeet niet dat je foto JOU vertegenwoordigt voordat ze de echte jij kunnen ontmoeten.