13 Vrouwen over de politiek van de uitgaven op de begindatum

Laat een antwoord achter om een ​​beetje duidelijkheid te krijgen over hoe heteroseksuele vrouwen het vinden om op de eerste date te betalen, we hebben contact opgenomen met onze bezoekers op Fb. Hun antwoorden vielen hoofdzakelijk in vier categorieën: er waren mensen die geloofden dat de man moest betalen … Als een man op een dag aan een vrouw vraagt, moet hij betalen, maar zij moet betalen om te helpen. Hij zou moeten vallen, zelfs namens haar, om alleen de suggestie te betalen, als hij een tweede date nodig heeft. Als ze een paar afspraakjes hebben, moet ze samen helpen met de uitgaven voor daten …

en degenen die het niet met elkaar eens waren.

Ik bied aan om de helft te betalen, maar mijn ergste relaties zijn altijd geweest met jongens die het hebben geaccepteerd. Ik zal blijven geven omdat een deel van mij vaak raar wordt om te veronderstellen dat iemand mijn shit gaat financieren, maar eigenlijk, wanneer ze het accepteren, is het misschien geen goed teken voor de toekomst. Ik verdien mijn eigen geld en ben blij met mijn vermogen om goed voor mezelf te zorgen en zelfs een man te behandelen als ik dat nodig heb, maar deze krachtig verwart de hel van mij. Ik heb geen idee waarom jongens die mijn geld zullen aannemen altijd tragedies voltooien. En de feministe in mij verafschuwt hoe blij ik ben als ze betalen.

Ik haat letterlijk alles van het betalen van de rekening op de eerste afspraakjes. Ik walg van het aanbieden en nemen. Ugh. Maar grotendeels waren vrouwen helemaal in orde met het splitsen van de cheque … Als ik op dates ga, bied ik aan om de factuur of de ronde te verdelen.

Ik krijg het voor elkaar omdat ik denk dat het belangrijker is om rekening te houden met de situatie van de anderen dan alleen maar aan te nemen dat één persoon voor je zorgt en voor je zorgt. Ik begrijp hoe het voelt om salaris te betalen aan salaris, daarom vind ik dat aanbieden om de rekening te verdelen zegt: ‘Ik waardeer het gebaar, maar ik kan het zelf onderhouden. Niet omdat ik het wil of wil, maar omdat ik voldoende respect voor je heb en genoeg zelfvertrouwen heb om mezelf te weten dat het verdeelde avondmaal niet de rest van mijn liefdesleven gaat bepalen. ‘ eerste of tiende, ben ik constant klaar om mijn deel van de rekening te kopen.

Veel van de periode, de man staat erop om te betalen, dus ik weiger het aanbod niet, maar ik zal af en toe het podium betreden om de cheque op te halen.

Ik had geleerd nooit financieel afhankelijk te zijn van wie dan ook … of sinds het volledige tabblad zelf. Ik beweeg meestal op basis van wie de datum heeft aangevraagd. Als ik een man vraag, ben ik helemaal van plan om te betalen. Als je in deze tijd en op elke leeftijd een afspraakje wilt maken met iemand anders of ermee wilt verhuizen in vrijwel elke hoedanigheid, kun je niet verwachten dat ze contant geld krijgen om op een film, putt of avondeten te blazen. Als u de man bent die verzoekt om te verhuizen, moet u de man zijn die naar verwachting betaalt.

De persoon die een andere persoon buiten vraagt, moet de eerste date kopen. Dan denk ik dat ze moeten overschakelen, of bepalen wie betaalt op basis van wie de strategieën onderzoekt en maakt. Hier zijn uitstekende raciale datingwebsites en opmerkelijke mensen die je tevreden zult stellen als je het leuk vindt om er overheen te kijken: http://hyesingles.com voor armeens chat, http://haitidating.com (verbazingwekkende Haïtiaanse vrouwen), http://pakistanilounge.com (prachtige Pakistaanse vrouwen), http://romaniakiss.com (ontmoet Roemeense meisjes).